Filme

#the hobbit # film 3d # trilogia the hobbit # incasari the hobbit #filme sarbatori

Hobbitul, record in box-office!

„The Hobbit: Dezolarea lui Smaug/The Hobbit: The Desolation of Smaug” , distribuit în România de Forum Film, a stabilit un nou record pentru box-office-ul românesc: peste 95.000 de români au văzut filmul în cinematografe în primul weekend de difuzare.

A doua partea a trilogiei „The Hobbit” a doborât atât recordul anului, deţinut până acum de Fast and Furious 6, care a debutat cu peste 86.000 de spectatori în primul weekend, cât şi recordul anului trecut, al trilogiei “The Hobbit: o călătorie neaşteptată/The Hobbit: An Unexpected Journey”, cu peste 88.000 de spectatori în weekendul lansării.

“Ne bucură nespus faptul că spectatorii români au pornit alături de Bilbo şi cei 13 gnomi în aventura epică pentru a recâştiga comoara pierdută a Regatului Erebor încă din weekendul lansării. Pentru cine nu a văzut încă filmul, el poate fi o considerat o alternativă pentru bună dispoziţie şi timp liber în perioada Sărbătorilor, fiind disponibil în cinematografele din întreaga ţară”, a declarat Andreea Zidaru, Marketing Manager Forum Film România.

“The Hobbit: Desolation of Smaug” poartă semnătura regizorului Peter Jackson, câştigător al premiului Oscar pentru regia trilogiei „Stăpânul Inelelor”, are la bază lumea de legendă imaginată de J.R.R Tolkien şi continuă povestea din prima parte “Hobbitul: O călătorie neaşteptată”, care dobora recordurile de box office exact în aceeaşi perioadă a anului trecut.

În cea de-a doua parte a trilogiei, Bilbo Baggins, vrăjitorul Gandalf şi 13 gnomi, în frunte cu Thorin Oakenshield, îşi continuă drumul plin de aventuri neprevăzute către Muntele Singuratic şi Erebor, Regatul pierdut al gnomilor, unde se întâlnesc cu Smaug, unul dintre cei mai mari dragoni din Pământul de Mijloc.

Ecranizarea “The Hobbit: Dezolarea lui Smaug” este filmată cu o tehnologie revoluţionară, în format HFR cu 64 de cadre de secundă şi rulează pe marile ecrane din România în 3D şi IMAX 3D, începând de vineri, 13 decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea