Filme

#_ho-ho-ho-2009 #cronica #film #ho ho ho #stefan banica #craciun #comedie

"Ho Ho Ho" - Stefan Banica, un pungas in straie de Mos Craciun

Intre emisiunea-concurs “Dansez pentru tine”, concertele < class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de"> < < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa. ro /de" title="de">de Craciun aparitia in piesa de teatru “Descult in parc”,  ocazia s -a ivit odata distribuirea lui in  -am minunat la cat de bine le ies americanilor filmele despre Craciun, iata ca a venit randul sa scoatem si noi capul in lume cu pelicula despre aceasta sarbatoare.

In  la mall. In ziua cu pricina Carmen (), mama lui Horatiu, face ce face si se trezeste cu masina defecta in parcarea mall-ului. Carmen isi lasa copilul in mall si cheama niste mecanici care s- o " title="o">o ajute sa resusciteze Dacia rosie, model din 1988.

Ho Ho Ho
Horatiu se pierde de mama sa si in incercarile sale disperate il intalneste pe Ion ( convins ca Ion este adevaratul Mos Craciun si se tine scai de el, provocand tot felul de incurcaturi periculoase, dar si amuzante. 
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
Daca in alte tari filmele a caror actiune se petrece in preajma Craciunului nu mai sunt ceva neobisnuit, la noi genul asta de pelicule nu a fost exploatat de nimeni. Se stie ca tot ce E ">e legat de Craciun si in general de sarbatorile de iarna este o mina de aur si totusi niciun regizor roman nu s-a incumetat sa se inhame la un proiect cinematografic despre sezonul brazilor incarcati de globulete.

A trebuit sa asteptam pana in vara lui 2009 cand un regizor spaniol  un produs 100% original si adaptat la realitatile noastre.

Similitudini cu alte filme americane se intalnesc la tot pasul in  "> Au ">au ramas corijenti precum limba sau confectionarea de origami. Bogdan Iancu, micutul actor ce- l interpreteaza pe Horatiu, are sanse ca dupa acest film sa ajunga in inimile romanilor. Este genul de copil dulce, inteligent, care graseiaza cuvintele intr-un mod cuceritor. 

Personajul bodyguard-ului tantalau, dar cu intentii bune am impresia ca l-am mai vazut pe undeva. Hmm! Nu cumva in  si sa plateasca pentru a vedea acest film.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului  +.+-=-+.+ -+.-+=+-.+- : 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea