Filme

#high school muscial #senior year #film #primele ecouri #cronica #muzical #romantic #_high-school-musical-3-senior-year-2008

High School Musical 3: Senior Year - primele ecouri

Troy (Zac Efron) si Gabriella (Vanessa Anne Hudgens) sunt in ultimul an de liceu. Cei doi sunt inspaimantati de ideea ca in curand vor fi departe unul de celalat din cauza facultatii. Impreuna cu restul trupei Wildcats, ei pun la cale un spectacol muzical in care vorbesc despre sperantele, temerile si planurile de viitor ale fiecaruia.

Tinerii isi vor scoate in evidenta talentul cu ajutorul unor noi stiluri de muzica si dans, in numere care mai de care extravagante, acesti tineri isi vor scoate in evidenta tot talentul lor. Acest spectacol va fi ultimul lor moment impreuna, inainte de a-si spune cu totii la revedere in toamna.

Primele reactii

Criticii spun ca nu este o diferenta mare intre primele doua parti, care au fost create pentru televiziune, si aceasta. High School Musical 3 ramane fidel seriei si este un film istet, energetic si bine lucrat. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu 21 noiembrie.

Pro

Newsday: High School Musical 3 este un film incantator, pe alocuri amuzant si atat de dulce incat te poate imbolnavi de diabet (John Anderson)

Entertainment Weekly: High School Musical 3 te va face sa dansezi pe scaun. Ar putea fi la fel de prietenos si cinstit ca un film cu adolescenti din anii ’50, dar asta nu inseamna ca este un anacronism (Owen Gleiberman)

Salon.com: De cand nu mai este distractiv sa iti petreci 90 de minute privind un grup de tineri aratosi cum canta si danseaza bine? (Stephanie Zacharek)

Globe and Mail: Disney a ridicat miza transformand aceasta franciza TV intr-un lungmetraj pentru marile ecrane. Ridicarea mizei a inseamnat castigarea unui pot mult mai mare (Catherine Dawson March)

New York Daily News: Este greu sa te plangi despre o cultura pop fenomen care a fost cladita de pe urma unei inocente netulburate (Elizabeth Weitzman)

Dallas Morning News: Daca esti un fan, nu vei fi dezamagit (Nancy Churnin)

Contra

Rolling Stone: Zac Efron si Vanessa Anne Hudgens sunt incantatori. Dar regizorul Kenny Ortega ii ingroapa in formule de dans, melodii usor de uitat si dialoguri banale (Peter Travers)

Minneapolis Star Tribune: Ghinionul mare nu este ca HSM3 este un film prost. Mai degraba ca a fost o idee cu potential de care nu s-a ocupat cineva capabil (Colin Covert)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer High School Musical 3

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea