Filme

#henry cavill #the tudors #zack snyder #noul superman #the man of steel

Henry Cavill din serialul "The Tudors" este noul Superman!

Vi-l amintiti cu siguranta din serialul TV The Tudors, unde l-a interpretat pe Charles Brandon, cel mai apropriat prieten al regelui Henry VIII. Acum Henry Cavill a fost ales oficial sa intre in costumul lui Superman, in filmul regizat  de Zack Snyder si intitulat, de ceva vreme, The Man of Steel.

Cavill s-a aflat in permanenta in fruntea listei de actori favoriti pentru rolul celui mai cunoscut dintre supereroi, insa producatorii de la Warner Bros. s-a decis de abia recent asupra distribuirii sale in The Man of Steel. Actorul britanic a concurat foarte strans cu un alt englez pentru rolul lui Superman. Matthew Goode (Watchmen) este actorul pe care Cavill l-a infrant in cele din urma.

Henry Cavill a mai dat probe pentru rolul Superman si in 2005 pentru Superman Returns si s-a aflat si atunci printre favoriti, insa in final rolul a ajuns la Brandon Routh. Actorul i-a pus probleme si lui Christian Bale cand a concurat cu acesta pentru partitura lui Bruce Wayne in filmul lui Christopher Nolan.

Cavill este cunoscut mai ales pentru rolul din serialul The Tudors, insa actorul are la activ si alte roluri importante in filme precum Stardust, Blood Creek sau Immortals .

Productia noului film Superman va incepe in iunie anul acesta in Vancouver, Canada si ar putea fi lansat in decembrie 2012. Regia ii apartine lui Zack Snyder, iar producator este Christopher Nolan. Scenariul este scris in colaborare de David S. Goyer si Jonathan Nolan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea