Filme

# harry potter and the deathly hallows: part 2 #harry potter #harry potter si talismanele mortii #premii film #people`s choice awards 2012

Harry Potter si Talismanele Mortii II, favorit la People's Choice Awards 2012

Ultimul film din seria Harry Potter , 'Talismanele Mortii (partea a doua), este favorit la premiile People's Choice 2012, dupa ce a primit nu mai putin de noua nominalizari, inclusiv pentru mult ravnitul 'Favorite Movie'.

Starurile celebrei francize 'Harry Potter' - Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint si isi disputa titlul de 'Favorite Movie Star Under 25' la gala de anul viitor a premiilor People's Choice.

La cu 'Harry Potter' este pelicula ''. In regia lui Rob Marshall, filmul a primit propuneri la categoriile 'Favorite Movie' si 'Favortite Cast Ensemble'.

Printre celelalte filme nominalizate la People's Choice Awards 2012 se numara 'Bridesmaids', ' Transformers: Dark Of The Moon ', 'The Help', 'X-Men: First Class', 'The Hangover 2' si ' Water For Elephants '.

Personajul principal din ' Piratii din Caraibe ', Johnny Depp, a intrat in lupta pentru 'Favorite Movie Actor', alaturi de Daniel Radcliffe, Robert Pattinson, Hugh Jackman si Ryan Reynolds.

La polul opus, actritele care isi disputa trofeul 'Favorite Actress' sunt Emma Stone, Jennifer Aniston, Anne Hathaway, Julia Roberts si Reese Witherspoon .

Premiile People's Choice 2012 se vor decerna pe 11 ianuarie.

Foto: desktopia.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea