Filme

#harry potter and the deathly hallows #incasari #record #box office sua

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - incasari record in box office-ul din SUA

Avand in vedere istoria filmelor din seria Harry Potter, nu mai surprinde pe nimeni faptul ca cea de-a saptea adaptare cinematografica, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1, s-a clasat confortabil in fruntea box office-ului american de weekend.

Fara o concurenta serioasa, cel de-al 7-lea film Harry Potter a luat cu asalt topul incasarilor din SUA, totalizand venituri de peste 125 de milioane de dolari. Deathly Hallows a stabilit recorduri inca dinainte de a ajunge vineri, 19 noiembrie, in cinematografe si are mari sanse sa devina filmul cu cele mai mari incasari din 2010, daca reuseste sa treaca de Toy Story 3.

Lungmetrajul de animatie, Megamind, a fost impins de Harry Potter pe pozitia 2 (16 milioane de dolari) in box office, in timp ce thriller-ul Unstoppable a ajune pe locul 3 (13 milioane de dolari) la incasari. Comedia Due Date a coborat pe locul 4 (9 milioane de dolari) in clasamentul incasarilor, iar pe pozitia 5 a coborat, dupa o prestatie dezamagitoare, pelicula The Next Three Days.

Iata care sunt primele 10 filme din box office-ul american:

1.    Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
2.    Megamind
3.    Unstoppable
4.    Due Date
5.    The Next Three Days
6.    Morning Glory
7.    Skyline
8.    Red
9.    For Colored Girls
10.    Fair Game
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea