Filme

#_harry-potter-si-ordinul-phoenix-2007

Harry Potter 5 - primele ecouri

Prezentare

In nu vor sa-l creada ca s-a intalnit cu Lordul Cap-De-Mort.

De teama ca venerabilul director al Hogwarts, Albus Dumbledore, minte in privinta revenirii lui Cap-De-Mort pentru a-i submina pozitia si a-l inlocui in functie, Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, numeste un nou profesor de Aparare Impotriva Magiei Negre, pentru a-l supraveghea pe Dumbledore.

Numai ca acest curs nu se dovedeste eficient pentru a-i proteja pe studenti impotriva fortelor intunecate care ii ameninta, asa ca ajutat de prietenii sai Hermione si Ron, Harry decide sa rezolve lucrurile de unul singur. Intalnindu-se in secret cu un grup de studenti care-si spun "Armata lui Dumbledore", Harry ii invata cum sa se apere de Magia Neagra, pregatindu-i pe curajosii tineri vrajitori pentru lupta extraordinara care ii asteapta.

Primele reactii

Cu fiecare parte a seriei, Harry Potter, personajul principal al povestii, a evoulat alaturi de noi. L-am descoperit pentru prima data in inedite in peste dezamagiri , iar pe de alta parte sunt cei incantati de ce a reusit un nou regizor ( David Yates ) si un nou scenarist (Michael Goldenberg) sa creeze din cel de-al 5-lea volum al seriei, cei care vad in acelasi farmec in acelasi film cu si despre magie.

Pro

Sunday Mirror (UK): "Cea de-a 5-a adaptare a seriei Harry Potter este o afacere intunecata delicioasa, dand pe dinafara cu interpretari curajoase si impresionante si reusind in acelasi timp sa echilibreze minunea magica cu incantarea care te lasa fara respiratie [...] Minunat regizat de catre David Yates, filmul devine o poveste energica care ii va incanta si pastra nerebdatori pe fanii seriei pana la aparitia ultimului volum" (Mark Adams)

Hollywood.com: " Mai putin stralucitoare, dar mai curajoasa, partea a 5-a a seriei, , cel din urma se dovedeste a fi o mare dezamagire" (David Ansen)



Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea