Filme

#filme noi #filmari #bradley cooper #distributie film #hangover 3

Hangover 3 s-ar putea filma in L.A., crede Bradley Cooper

' Hangover 3 ' (' Marea Mahmureala 3') s-ar putea filma in Los Angeles, crede protagonistul indragitei serii, Bradley Cooper.

Dupa o calatorie cu peripetii in Las Vegas, urmata de o noapte a burlacilor in indepartatul Bangkok, gasca nebuna formata din Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) si Alan ( Zach Galifianakis ) ar putea da nas in nas cu agitatia din Orasul Ingerilor.

Intr-un interviu recent, acordat unei publicatii din Marea Britanie, Bradley Cooper a sugerat ca cea de-a treia parte a filmului 'Marea Mahmureala ' nu va mai fi despre o noapte burlacilor, in care barbatii se imbata, se distreaza si isi 'pierd' un prieten.

Actorul a marturisit ca 'Hangover 3' va avea un scenariu diferit de cel al primelor doua productii. De regie si scenariu se va ocupa acelasi Todd Phillips, iar filmarile ar urma sa inceapa in luna septembrie a anului viitor.

The Hangover 1 si 2 sunt unele dintre cele mai bune comedii din istorie, cu incasari record . Primul film al seriei a fost lansat in iunie 2009 si a avut incasari de peste 450 de milioane de dolari la nivel mondial.

A doua 'Mare Mahmureala' a fost lansata in mai 2011 si a avut castiguri de aproape 600 de milioane de dolari.

Foto: filme-online-gratis.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea