Filme

#filme noi #filme #halle berry #distributie film # cloud atlas

Halle Berry, in rolul unei femei albe in 'Cloud Atlas'

Halle Berry va interpreta rolul unei femei albe in lungmetrajul ' Cloud Atlas', regizat de Tom Tykwer si Andy Wachowski .

Actrita, de origine afro-americana, a fost distribuita in pelicula alaturi de Tom Hanks, Jim Sturgess , Hugh Grant si Susan Sarandon.

Scenariul filmului 'Cloud Atlas' se anunta inca de pe acum a fi unul controversat. Pelicula prezinta sase planuri diferite, care se dezvolta in paralel, iar la un moment dat incep sa se intrepatrunda. Fiecare actor va juca roluri multiple in aceasta productie.

'Cloud Atlas' este ecranizarea romanului cu acelasi titlu al scriitorului David Mitchell. Publicata in 2004, cartea a fost foarte apreciata de criticii literari si a fost nominalizata la prestigioasele premii Man Booker Prize.

Pe langa rolul surprinzator din 'Cloud Atlas', Halle Berry mai are in lucru si alte proiecte cinematografice. In curand, actrita va incepe filmarile pentru comedia ' Shoe Addicts Anonymous ', un film despre femeile obsedate de pantofi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea