Filme

#premiere cinematografice #gambit #premiere #A Farewell to Fools #Shadow Dancer #Warm Bodies

Hai la film! Premierele weekend-ului 15-17 martie

Daca in acest weekend vrei sa vizionezi un film bun, afla ca in cinematografele din Bucuresti sin din tara vor fi mai multe premiere. Iata cateva dintre peliculele pe care le poti viziona in acest weekend la cinema:



1. A Farewell to Fools

Incepand cu vineri, 15 martie, in cinematografele din tara va rula in premiera pelicula "A Farewell to Fools/Condamnat la viata", regizata de Bogdan Dreyer. Din distributia acestui film fac parte actorii
Gerard Depardieu, Harvey Keitel, Laura Morante si Bogdan Iancu.

"A Farewell to Fools" prezinta povestea lui Ipu, un soldat francez ramas intr-un sat din Transilvania dupa isi pierde memoria din cauza unei rani grave din Primul Razboi Mondial si rolul pe care il are acesta in gasirea vinovatului unei crime, dupa ce la marginea satului este gasit mort un soldat german.


2. Shadow Dancer

Tot vineri, 15 martie, are loc si premiera filmului "Shadow Dancer/Dansatoarea din umbra", regizat de James Marsh, cu Clive Owen, Andrea Riseborough si Gillian Anderson in rolurile principale.

"Shadow Dancer" are in prim-plan povestea unei femei care accepta sa devina informator al servciului MI5, dupa ce este arestata in urma unui atentat esuat cu bomba care are loc la metroul londonez.


3. Warm Bodies

Daca iti plac comediile, "Warm Bodies/Iubitul meu e zombi" este alegerea perfecta pentru tine. Pelicula se lanseaza in premiera in Romania tot pe 15 martie si este regizata de Jonathan Levine, iar in rolurile principale pot fi vazuti actorii Teresa Palmer, Nicholas Hoult si John Malkovich.

Actiunea filmului "Warm Bodies" este plasata intr-un moment in care toti locuitorii planetei se transforma in zombi insetati de sange din cauza unei epidemii. In aceasta confruntare, Julie, una dintre supravietoare, este salvata de la moarte chir de un zombi foarte prietenos.


4. Gambit

Pe 15 martie are loc si premiera comediei "Gambit/Razbunare cu stil", regizata de Michael Hoffman si care ii aduce in prim-plan pe actorii Colin Firth, Cameron Diaz si Alan Rickman.

"Gambit" spune povestea lui Harry (Collin Firth), un curator de arta, care vrea sa se razbune pe seful sau intr-o maniera inedita: incearca sa il convinga sa cumpere un tablou fals de Monet, iar pentru ca povestea sa fie cat mai reala, isi ia in ajutor si o femeie frumoasa (Cameron Diaz), dispusa sa fie momeala.



Sursa foto: emediabacau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea