Filme

#star trek into darkness #Star Trek - In intuneric #star trek #star trek 2 #premiere cinematografice #premiere #premiere mai

Hai la film: Premiere cinematografice in weekendul 17 - 19 mai

Weekendul 17 - 19 mai aduce doua filme de exceptie in cinematografele din Romania: "Star Trek Into Darkness" si "The Great Gatsby". Desi se adreseaza unui public diferit, ambele au fost asteptate cu sufletul la gura, cel din urma fiind, de altfel, si "invitatul de onoare" la deschiderea Festivalului de Film de la Cannes.


Star Trek Into Darkness

"Star Trek In Intuneric" reprezinta continuarea peliculei de succes, lansate in 2009, "Star Trek: The Future Begins", care a relansat faimoasa franciza. Filmul este semnat si de aceasta data de regizorul J.J. Abrams si prilejuieste reintalnirea cu actorii Chris Pine, Zoe Saldana si Zachary Quinto, carora li se adauga britanicul Benedict Cumberbatch, in rolul personajului negativ.

Critica de specialitate s-a declarat deja incantata de thrillerul SF, care face cinste brandului Star Trek, cu milioane de fani in lumea intreaga, fara a uita sa introduca elemente spectaculoase de noutate.

Actiunea "Star Trek Into Darkness" se invarte in jurul capitanului Kirk si a echipajului sau care se lupta sa-l opreasca pe diabolicul Khan. Misiunea se va dovedi mai dificila decat capitanul si prietenii sai anticipasera, iar tragedia devine rapid o parte din ecuatie.


The Great Gatsby

Pelicula australianului Baz Luhrmann va ajunge, la randul sau, in cinematografele romanesti in acest weekend. Lansata in mod oficial in prima zi a Festivalului de Film de pe Croazeta, "The Great Gatsby", o ecranizare decadenta, cu decoruri somptuoase a romanului lui F. Scott Fitzgerald, a beneficiat de reactii impartite din partea criticilor de specialitate, in mare parte fiindu-i reprosat faptul ca, in ciuda povestii de dragoste pe care o expune, "Marele Gatsby" nu transmite emotie.

Cu toate acestea, "The Great Gatbsy", din distributia caruia fac parte nume ca Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire si Carey Mulligan, ramane un "must see", cel putin din punct de vedere vizual, Baz Luhrmann fiind, de altfel, renumit pentru atentia acorda decorurilor, care iti iau ochii (a se vedea filmul musical "Moulin Rouge!").



Sursa foto: hdwallpapers.in

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea