Filme

#filme noi #thanks for sharing #gwyneth palthrow #distributie rol # filmul thanks for sharing

Gwyneth Palthrow isi trateaza dependenta de sex in Thanks for Sharing

Gwyneth Palthrow a semnat un contract care ii va asigura un rol in " Thanks for Sharing ", o pelicula al carei scenariu este semnat de Stuart Blumberg, informeaza publicatia Entertainment Weekly, citata de evz.ro.

Este vorba despre acelasi scenarist care a scris "The Kids Are All Right", film nominalizat la doua Oscaruri in acest an.

Palthrow va interpreta rolul unei dependente de sex. In "Thanks for Sharing" mai sunt distributi Tim Robbins , Mark Ruffalo si Joely Richardson .

Pelicula infatiseaza povestea unor dependenti de sex care se apropie unul de celalalt din cauza problemelor pe care le au.

Gwyneth Palthrow va putea fi vazuta in acest an pe marile ecrane din Romania in productia "Contagion" (regia: Steven Soderbergh). Filmul, a carui premiera a avut loc de curant la Festivalul de Film de la Venetia , o arata pe Palthrow in ipostaza de "pacient zero" al unui virus mortal, care se imprastie cu repeziciune in lumea intreaga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea