Filme

#_guess-who-2005

Guess who

Din capitolul „lejer, de vara” pe marile ecrane din Romania este prezenta de ceva vreme o comedioara cu iz de vacanta… Guess Who.

Daca decideti sa va racoriti vizionand-o, il veti regasi pe tanarul si zburdalnicul Ashton Kutcher in rolul unui viitor ginere care, pus in postura de a fi prezentat parintilor fetei trece printr-o serie de situatii penibile la limita comicului sau comice la limita penibilului…va hotarati voi. Cred ca oricine poate anticipa macar intr-o anumita masura ceea ce se va intampla in film. La urma urmei povestea cu ginerele nu e inedita, ba e chiar fumata! - (scuzata sa-mi fie expresia neacademica).

Totusi… o iversiune cromatica este sarea si piperul filmului…si cand spun asta ma refer la fapul ca Simon Green (Ashton Kutcher), ginerica, are o prietena de culoare Theresa (Zoe Saldana) iar familia ei este bineinteles, la fel de colorata ca si ea. De fapt lucrurile ar sta invers pentru ca in film pata de culoare este chiar Simon care e ALB. Asadar, trecand peste toate incurcaturile legate de colorit, povestea noastra, de fapt a lor, este supravegheata de tatal fetei, Percy Jones (Bernie Mac), extrem de vigilent si mai ales suspicios, care evident ca nu il place pe Simon in primul rand pentru ca e "de culoare"…si apoi…motive se gasesc. Unul dintre ele: Simon vrea sa doarma cu Theresa in acelasi pat, ceea ce pana la casatorie e scandalos.

Solutia…Percy va dormi cu Simon. Asta nu e decat inceputul pentru ca supus unui adevarat interogatoriu despre viata lui, Simon inventeaza povesti pentru a fi pe placul lui Percy, fapt ce nu face decat sa intareasca imaginea de suspect in ochii inamicului. Simon se lupta in zadar sa se faca agreat de Percy pana cand, asa cum era de asteptat cei doi ajung sa fie chiar complici intr-un alt razboi, de aceasta data al sexelor si nu al culorilor.

Sa va mai spun ca totul se termina cu o nunta? Hmm, cred ca ati ghicit! Insa nunta nu e a tinereilor ci a parintilor fetei care isi reinnoiesc juramintele.

Ei, un film plin de surprize!

Guess Who.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea