Filme

#Grown Ups 2 #salma hayek #comedie #adam sendler

Grown Ups 2, un sequel care merita vazut!

Daca iti era dor de Adam Sandler si de gasca lui de prieteni imaturi si trasniti, atunci este cazul sa mergi la cinematograf si sa vizionezi "Grown Ups 2". Continuarea primei parti a acesti comedii a ajuns recent (26 iulie) si in cinematografele romanesti din toata tara, dupa ce in SUA a avut premiera pe data de 12 Iulie.


Grown Ups 2: Sinopsis

Trei ani au trecut de la ultimele evenimente distractive de care a avut parte Lenny Feder (Adam Sandler), alaturi de prietenii sai. Acum, el decide ca vrea sa se mute cu familia inapoi in Connecticut, in orasul in care s-a nascut si a crescut. In acest fel, Lenny isi doreste ca micutii sai sa creasca impreuna cu prietenii tatalui lor si cu copiii acestora, bucurandu-se de aceeasi copilarie fericita de care s-a bucurat el.

De data aceasta insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, intrucat adultii sunt cei care trebuie sa invete lectii de viata de la copiii lor intr-o zi plina de surprize: ultima zi de scoala. In plus, Lenny afla ca nebunia marilor orase te urmareste oriunde te-ai afla, indiferent ca vorbim de batausi noi sau vechi, soferi de autobuz schizofrenici, foste prietene psihopate si politisti beti pe schiuri.


Grown Ups 2: Distributie

Ca si in prima parte a seriei, Grown Ups 2 include nume grele ale comediei. Din distributie fac parte: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Nick Swardson, Tim Meadows si Steve Buscemi. Nici Salma Hayek, Maya Rudolph si Maria Bello nu pot fi uitate. Filmul a fost scris de Adam Sandler, Fred Wolf si Tim Herlihy, iar regia este semnata de Dennis Dugan, unul dintre colaboratorii vechi ai lui Sandler.

In film mai apare si comediantul Chris Hardwick, fostul baschetbalist Shaquille O'Neal, fiul lui Arnold Schwarzenegger, Patrick, si starul de wrestling "Stone Cold" Steve Austin.


Grown Ups 2: Critici

Desi a avut incasari totale in primul weekend in SUA de 41.508.572 de dolari, Grown Ups 2 nu s-a bucurat de succes in randul criticilor. Potrivit site-ului Rotten Tomatoes, un agregator de pareri ale internautilor, din 82 de pareri doar 7% au fost pozitive. In prezent, incasarile totale ale peliculei depasesc 101 de milioane de dolari.



Sursa foto: wae.blogs.starnewsonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea