Filme

#accident #grav #filmari #the hangover 2 #thailanda #cascador

Grav accident la filmarile pentru "The Hangover 2"

The Hangover 2 pare sa fie cea mai recenta productie urmarita de ghinion in ceea ce priveste accidentele grave de pe platourile de filmare.

Aceshowbiz.com relateaza ca un cascador a fost grav ranit in timpul unei cascadorii periculoase in timpul filmarilor la The Hangover 2 care au loc in Thailanda. Cascadorul Scott McLean se afla in coma in urma unui accicent survenit la filmari pe 17 decembrie.

Acesta a executat o cascadorie care nu a mers conform planului in care doua masini mergeau cu viteza una spre cealalta si se ciocneau. Cascadorul a fost dus de urgenta la un spital din Bangkok in stare foarte grava. Deocamdata nu se stie cum va afecta acest accident productia comediei The Hangover 2 .

Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha si Ken Jeong isi reiau rolurile care le-au adus celebritatea in 2009. De regie se ocupa acelasi Todd Phillips. Filmarile au loc in Thailanda si Los Angeles. The Hangover 2 va avea premiera pe 26 mai 2011.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea