Filme

#_charlie-talisman-2007

Good Luck Chuck - comediuta romantica de buna dispozitie

Tocmai m-am intors de la , romanticut, amuzant si care se poate inscrie cu succes in seria comediilor romantice care merita vazute la prima intalnire. Chuck (Dane Cook) este un tip blestemat in copilarie sa fie mereu ocolit de dragostea adevarata: toate femeile cu care se culca, se despart de el si apoi isi gagesc dragostea vietii si se casatoresc. Fetelor, vreti si voi sa il cunoasteti, nu-i asa? Problema apare atunci cand Chuck chiar se indragosteste (doooh, de Jessica Alba care arata fantastic, ca de obicei) si nu vrea sa o piarda pe femeia iubita.

Filmul abunda in comic de situatie si de limbaj, cand mai subtil, cand mai grosolan. Ce mi-a placut cel mai mult la Good Luck Chuck a fost faptul ca, desi avea posibilitatea, este aproape lipsit de faze scarboase. Ok, sunt cateva faze semi-scarbosele, dar filmul reuseste sa nu intreaca mai deloc limitele bunului simt si bunului gust.

Dane Cook il joaca destul de reusit pe Chuck, reusind sa arate si bine, sa fie si goofy si funny enough . Daca va intrebati cumva, pe Dane Cook il mai stiti din Mr. Brooks si Angajatul lunii. Jessica Alba joaca un rol amuzant si dulce, arata bine, sexy si nu poti sa nu te indragostesti de ea, cu toata obsesia personajului interpretat de ea pentru pinguini . Cei doi fac un cuplu dragut si reusesc sa ne tina in priza o ora si jumatate.

Am auzit un zvon cum ca rolul Jessicai Alba a fost initial oferit lui Jennifer Love Hewitt. Slava domnului ca a refuzat!

Daca nu ati mai vazut de mult o comedie romantica chiar simpatica, nu trebuie sub nici o forma sa ratati Good Luck Chuck. Va promit ca o sa va distrati.


Nota: 6.5/10



Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea