Filme

#hollyood #mondenitati #star #celebritate #cinema #film #actori #nud

Gol pusca la Hollywood (II)

Pe principiul „Jos textila!”, am inceput data trecuta un clasament cu Adonis-ii Hollywood-ului care ne-au lasat sa ne clatim ochii cu trupurile lor bine sculptate si generoase in goliciune .

Am putut astfel sa ne delectam simturile vizuale cu imaginile unor vedete precum Tom Cruise , Brad Pitt, Clive Owen sau Ryan Reynolds imbracate doar in...costumul lui Adam.

Sa continuam asadar mica noastra excursie pe campiile hollywoodiene lipsite de pudoare si manoase in imagini care mai de care mai golase.

Robert Pattinson

Robert PattisonOdata cu filmul Twilight, tanarul actor din Marea Britanie si-a adjudecat un loc fruntas in inimile adolescentelor din intreaga lume. Si cum o asemenea pozitie nu se pastreaza asa usor, din cand in cand mai trebuie sa vii la inaintare cu cate ceva, de preferinta   un biceps, un patratel pe abdomen sau, de ce nu, o vedere ampla a unui poponet bine lucrat. Pattinson a stiut lucrul acesta si s-a conformat. El a ales sa-l intruchipeze pe Salvador Dali cel gol din fata oglinzii. Trageti cu ochiul la instantaneele de mai jos.

Gerard Butler

Gerard ButlerGerard insa a dat-o rau de tot cu bata in balta. Adica, la ce pectorali ne-a aruncat in fata in rolul lui Leonidas in productia 300 Batalia de la Ternopile, chiar nu se cade apoi sa ni se prezinte cu un fizic fleoscait si cu parul valvoi plonjand in apa in pelicula Mrs. Brown. Asa nu ne place.,

Ryan Philippe

Ryan PhilippeFostul sot al lui Reese Winterspoon se incadreaza in galeria celor care nu au nimic de ascuns. Baiatul isi cunoaste potentialul, asta e clar, si nu scapa nici o ocazie de a-l face cunoscut. Sub diverse forme: frontal, dorsal, profil, intins, culcat, in picioare, in timp ce face sex sau nu. Un lucru e cert: optiunile sunt variate si calitatea ramane la fel de ridicata de fiecare data, doar decorul se schimba in pelicule precum Cruel Intentions, 54, Little Boy Blue, Homegrown, Nowhere si I Know What You Did Last Summer.

Tom Welling

Tom WellingNe-am obisnuit cu Tom si ai sai pectorali pe care ni-i arata in mai fiecare episod din serialul Smallville unde joaca rolul tanarului Superman. Dar nu ne-am fi gandit niciodata ca tacutul supererou va dezvalui vreodata mai mult de atat. A facut-o, dar putini stiu, si mai putini cunosc. Si asta pentru ca respectivul episod cu nudul lui Welling ocupand tot ecranul a fost scos de la montaj. Niste persoane insa, atente la nevoile fanelor lui Tom, au fost pe faza si cateva screen-shot-uri cu starul dezgolit au aparut online. Despre ce este vorba, vedeti aici.

 

Citeste continuarea AICI

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea