Filme

#filme noi #gerard depardieu # filmari in romania #harvey keitel #ipu-convicted to live

Gerard Depardieu si Harvey Keitel vor filma Ipu-Convicted to Live la Sighisoara

Gerard Depardieu si Harvey Keitel vor filma in perioada 12 septembrie-25 octombrie, la Sighisoara, pentru un lungmetraj, " Ipu-Convicted To Live ", in regia lui Bogdan Dreyer.

Filmul este o coproductie internationala(Romania-Germania-Belgia-Italia. Scenariul este semnat de Anusavan Salamanian si Bogdan Dreyer si are la baza nuvela "Moartea lui Ipu" de Titus Popovici.

In distributie mai figureaza Laura Morante, Hubert Damen, precum si o serie de actori romani (lexandru Bindea, Gheorghe Visu, Nicodim Ungureanu , Adina Cartianu, Daniela Nane).

"Ipu-Convicted To Live" este poveste emotionanta despre natura umana, despre teama si curaj, despre relatiile interumane in momente de criza.

Actiunea se desfasoara intr-un sat din Transilvania, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. Un soldat german este gasit mort si intrucat nimeni nu stie cine este vinovatul iar autoritatile nu au nici un indiciu in acest sens, elita satului incearca sa-l convinga pe Ipu sa-si asume el vina in schimbul unei recompense. In rolul principal, cel al lui Ipu, il vom putea vedea pe marele actor francez gerard depardieu. In rolul lui Alex, joaca tanarul actor Bogdan Iancu cunoscut publicului roman din filmul "Ho, ho, ho", in timp ce actorul american Harvey Keitel intra in pielea parintelui Johanis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea