Filme

#george mihaita #Aleea Celebriatilor #costel constantin

George Mihaita si Costel Constantin au primit stele pe Aleea celebritatilor din Capitala

Actorii George Mihaita si Costel Constantin au primit cate o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti. Evenimentul isi propune sa ofere un semn de recunoastere pentru personalitatile din lumea teatrului si filmului romanesc.

"Teatrul este ca o tabla de sah, pe care fiecare actor se misca gandit, socotit, calculat. Pe aceasta tabla de sah, actorii George Mihaita si Costel Costantin si-au caligrafiat la superlativ drumul prin teatru... Este o onoare pentru mine, in calitate de director, de actor si coleg, sa le acordam cate o stea pe Aleea Celebritatilor in semn de aleasa pretuire", a declarat George Ivascu.

Organizatorii evenimentului sunt Teatrul Metropolis din Capitala, Primaria Municipiului Bucuresti si centrul comercial Cocor.

Aleea Celebritatilor este un proiect initiat in ianuarie 2011. Scopul acestuia este de a gazdui stelele celor mai apreciati artisti din lumea teatrala si cinematografica, ca semn de pretuire a culturii romanesti.

Sursa foto: cinemagia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea