Filme

#george clooney #robert downey jr. #gravity #alfonso cuaron #sandra bullock

George Clooney il inlocuieste pe Robert Downey Jr. in "Gravity"

De ceva vreme se tot vorbeste despre proiectul Gravity al lui Alfonso Cuaron si despre actorii care au urma sa tina capul de afis al filmului.

La un moment dat Angelina Jolie era in negocieri pentru rolul principal din Gravity, dar dupa ce vedeta a renuntat, pentru partitura au fost propuse Natalie Portman si apoi Sandra Bullock, care a si semnat, de altfel, pentru acest film.
Robert Downey Jr. trebuia sa joace un rol secundar in productie, dar si el s-a retras la mijlocul lunii noiembrie in favoarea unui alt proiect.

Acum Deadline .com anunta ca, oficial, George Clooney va prelua rolul pe care ar fi trebuit sa-l joace Downey Jr. in Gravity. Clooney va interpreta rolul sefului unei echipe de astronauti aflata pe o statie spatiala. El i se alatura Sandrei Bullock , care va fi protagonista filmului. Actrita va intra in pielea unei femei astronaut aflata pe o statie spatiala indepartata care incearca sa revina acasa la copilul ei dup ace toti membrii echipajului au fost ucisi de explozia unui satelit.

Gravity va fi regizat de Alfonso Cuaron care semneaza si scenariul impreuna cu fiul sau, Jonas Cuaron. Filmarile vor incepe in primavara anului viitor, dupa ce Clooney va incheia productia lui Ides of March in calitate de regizor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea