Filme

#disney #desen animat #film disney #frozen #lansare frozen #regatul de gheata

Frozen incalzeste atmosfera de Craciun. In cinema, din 27 decembrie

Creatorii îndrăgitelor animaţii „Tangled” şi “Wreck-It Ralph” aduc în decembrie în cinematografele din România animaţia “Frozen”/ “Regatul de gheaţă”, o reinterpretare modernă a basmului “Crăiasa Zăpezii”, scris de Hans Christian Andersen. Noua producţie Disney va rula pe marile ecrane din întreaga țară începând cu 27 decembrie, în format 3D și 2D, atât în varianta dublată, cât și în cea subtitrată.

Haioasa animaţie prezintă călătoria plină de aventuri a Annei (în română vocea Ancăi Iliese pentru dialog și a Cătălinei Chirțan pentru cântece), o prinţesă curajoasă şi optimistă care pornește în căutarea surorii ei, Elsa, devenită Crăiasa Zăpezii. Elsa (vocea Adinei Lucaciu pentru dialog și a Dalmei Kovacs pentru cântece) condamnase cu puterile ei malefice regatul Arendell la gheţuri veşnice. Anna își asumă misiunea dificilă de a salva ținutul de blestemul unei ierni veşnice și este pregătită să înfrunte orice pericole pentru a-și găsi sora și a pune capăt iernii permanente din Regat.

Ajutată de prietenii ei neînfricați și foarte haioși, Hans, un prinţ galant, Sven-un ren loial şi jovial şi Olaf, un om de zăpadă haios, Anna, înarmată cu determinare, curaj și încredere deplină în puterile celorlalți este decisă să nu se dea bătută în fața niciunui obstacol.

Scenariul poartă semnătura lui Jennifer Lee, primul regizor femeie din istoria animaţiilor Disney, cunoscută şi pentru contribuția semnificativă la povestea emoționantă a animației “Wreck-It Ralph”/ “Ralf strică tot” (2012), nominalizată la Oscar şi Globurile de Aur la categoria „Best animated film” şi câştigătoare a multiple premii în cadrul festivalurilor internaţionale din industrie.

Explicând ce a inspirat-o în conturarea scenariului Frozen, aceasta a declarat: "Povestea noastră a început ca o idee foarte simplă despre puterea familiei şi a crescut treptat mult mai mult decât ne-am imaginat noi. Tema principală a filmului este lupta pentru a depăşi frica şi pentru a descoperi adevăratul sens al iubirii”.

Presărată cu momente amuzante și peripeţii pline de suspans, animaţia “Frozen”/”Regatul de gheață” este un film de familie ideal pentru perioada sărbătorilor de iarnă, care va purta spectatorii într-o lume magică și le va aduce aminte de farmecul poveștilor clasice Disney.  

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.