Filme

#_da-mai-departe-2000

“Fratii Grimm”- un nou film de top in cinematografele din Romania

Pelicula ii aduce in prim plan pe cei doi culegatori de folclor, Jacob si Wilhelm Grimm, acum numiti Jake (Heath Ledger) si Will (Matt Damon), care calatoresc prin tara, in perioada napoleoniana, pentru a invinge monstrii si demonii, in schimbul a cativa banuti.

Atunci cand autoritatile franceze le descopera planurile, cei doi sunt fortati sa se lupte cu un blestem magic. Multe din renumitele lor basme , cum ar fi Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Hansel si Gretel se impletesc minunat in poveste, iar Fratii Grimm sunt nevoiti sa se confrunte cu toata imaginatia careia i-au dat viata in aceasta batalie epica intre fantezie si realitate.

“Basmele fac parte din lumea mea - lumea fanteziei si a lucrurilor extraordinare”, spune Terry Gilliam despre cum s-a hotarat sa atace productia filmului The Brothers Grimm (Fratii Grimm). “Am ajuns la un scenariu in care credeam. Ideea era ca daca poti crea personaje foarte reale intr-o lume reala, atunci cand aceste elemente de basm ciudate si inspaimantatoare navalesc si preiau controlul, spectatorii se vor increde complet in aceasta lume si se vor amuza explorand-o”, a mai spus acesta.

Regizorul a realizat un film de aventuri cu legendarii frati povestitori, fata in fata cu un sat blestemat, in care cele mai salbatice si mai fabuloase fantezii devin... realitate. Distribuindu-i pe unii dintre cei mai carismatici actori de pe marele ecran, Matt Damon si Heath Ledger in roluri cum nu au mai facut pana acum, Gilliam combina elemente de comedie, fantezie, horror si poveste de dragoste inspirata de unele dintre cele mai cunoscute basme din cate exista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea