Filme

#filme noi #filme #florin piersic jr #killing time

Florin Piersic Jr. lucreaza la filmul "Killing Time"

Florin Piersic Jr. s-a decis sa revina, dupa o pauza de 7 ani, pe platourile de filmare si in spatele camerei de filmat si sa regizeze productia "Killing Time".

Povestea are la baza doi asasini platiti care isi asteapta viitoarea victima intr-un apartament gol din Bucuresti. Pe masura ce trece timpul, cei doi asasini devin tot mai tensionati, incep sa se insulte, sa se ameninte, sa isi arate coltii si intr-un final sa devina tinte reciproce.

Filmul se doreste a fi o comedie neagra despre doi ucigasi, doua personalitati diferite, cu viziuni distincte asupra vietii.

Cei doi petrec suficient timp impreuna pentru a-si da seama cat de diferiti sunt, dar si pentru a realiza ca nu exista loc decat pentru unul dintre ei.

Conform lui Florin Piersic Jr., filmul pleaca de la un cliseu, de la o scena folosita deja in mii de filme. Ceea ce diferentiaza "Killing Time" de celelalte filme este o zona mai putin explorata: prezentarea intr-un alt fel a povestii despre viata si moarte.

Din distributia filmului Killing Time fac parte Cristian Ioan Gutau, Daniel Popa, Olimpia Melinte, Florin Piersic Jr. si Florin Zamfirescu. Asadar, Florin Piersic Jr. este atat regizor, cat si actor in acest proiect in care el are foarte multa incredere.

Filmarile au avut deja loc in Bucuresti, in toamna anului trecut, insa postproductia se va desfasura pana la finalul lunii aprilie.

"Killing Time" este o productie independenta realizata in parteneriat cu Andrei Cretulescu (Kinosseur Productions - www.kinosseur.ro) si Dan Burlac (Elefant Film - www.elefantfilms.ch). In cadrul acestei productii si-au adus aportul Zenith Media si HBO Romania. Postproductia video este realizata la Digital Cube, iar sunetul este mixat la Chainsaw Europe.

Florin Piersic Jr. a mai jucat in productii precum "Youth Without Youth/ Tinerete fara tinerete" (regia Francis Ford Coppola), "Calatoria lui Gruber" (in regia lui Radu Gabrea), "Contratimp" (in regia lui Jesus del Cerro) si "Bibliotheque Pascal" (regia Hajdu Szabolcs).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea