Filme

#filme noi #filme #pedro almodovar #los amantes pasajeros #filme pedro almodovar

Filmul "Los amantes pasajeros", regizat de Pedro Almodovar va fi "o comedie nebuna"

Urmatorul film regizat de Pedro Almodovar va fi "o comedie nebuna", in stilul anilor '80, dupa cum a marturisit chiar fratele cineastului.

Producatorul spaniol Agustin Almodovar a oferit presei cateva detalii despre urmatorul lungmetraj regizat de fratele sau, care se va intitula "Los amantes pasajeros/ The Brief Lovers".

Filmul ii va avea in distributie pe Lola Duenas, Javier Camara si Cecilia Roth, alaturi de actorii spanioli de comedie Carlos Areces si Raul Arevalo, potrivit informatiilor furnizate de screendaily.com.

Filmarile vor incepe in aceasta vara la Madrid, iar lansarea filmului va avea loc in 2013, simultan in mai multe tari, pentru a se evita pirateria.

"Va fi un film despre un grup de persoane care se indreapta spre un dezastru. Va fi un film proaspat si sfidator. Va semana cu filmele pe care le faceam in anii '80", a subliniat Agustin Almodovar.

foto : dalje.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea