Filme

#Beasts of the Southern Wild #filme #premiere cinematografice # Oblivion #admission #21 & over

Filme pe care le poti vedea la cinematograf in acest weekend

Acest weekend le rezerva cinefililor o gama diversificata de filme de la comedii, drame si chiar productii romantice. Rezerva-ti biletul la cinematograf, rasfata-te cu o portie mare de popcorn si bucura-te de cel putin una dintre premierele acestui sfarsit de saptamana.


21 & Over (Marea matoleala
)

Premiera: 12 aprilie

"Marea Matoleala" este continuarea seriei "Marea Mahmureala".

Productia il are in rolul principal pe Jeff Chang (Justin Chon), care se pregateste pentru un interviu important: cel pentru admiterea la Facultatea de Medicina. Cu toate ca interviul este a doua zi, Jeff cedeaza insistentelor prietenilor sai si iese cu acestia in oras, pentru a sarbatori implinirea varstei de 21 de ani.

Ceea ce se doreste a fi o simpla "iesire la bere", se dovedeste a fi o seara plina de peripetii, haos si desfrau fara limite. Pregateste-te pentru o portie buna de ras!


Beasts of the Southern Wild (Taramul visurilor)

Premiera: 12 aprilie

Taramul visurilor o are in rolul principal pe Hushpuppy, o fetita de numai 6 ani, care locuieste, alaturi de tatal sau, intr-o comunitate izolata de civilizatie.

Din pacate, Hushpuppy si tatal sau sunt pusi in fata unui eveniment care ii desparte: o furtuna teribila care ia cu asalt comunitatea in cere locuiesc cei doi. Tatal fetei se imbolnaveste grav, iar Hushpuppy incearca sa supravietuiasca acestei catastrofe si sa restabileasca cumva echilibrul.

Filmul si actrita principala au fost nominalizati anul acesta la Oscar.


Admission (Admis pe pile)

Premiera: 12 aprilie

Portia Nathan (Tina Fey) este evaluator al cererilor de admitere la Universitatea Princeton. Portia este o persoana cerebrala, care nu se pierde niciodata cu firea. Isi traieste viata fara sa faca excese, insa in momentul in care se intalneste cu un fost coleg de clasa, acum profesor
idealist, aceasta descopera un stil de viata surprinzator si o iubire ca in povesti.


Oblivion (Oblivion. Planeta uitata)

Premiera: 12 aprilie

Oblivion. Planeta uitata il are in rolul principal pe Jack Harper (Tom Cruise), unul din ultimii reparatori de drone aflati pe Pamant. Alaturi de Harper va aparea si Beech (Morgan Freeman), liderul unui grup de supravietuitori care pune sub semnul intrebarii motivatiile lui Jack.

In timp ce Jack patruleaza la sute de metri deasupta pamantului, salveaza o femeie dintr-un vehicul prabusit, femeie de care se indragosteste si care il face sa se intrebe daca tot ce stia pana acum este real si daca merita tot efortul depus pana acum.



Sursa foto: taramulvisurilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea