Filme

#flight #Zero Dark Thirty #premiere #rocker # Sette opere di misericordia # Side Effects #premiere cinematograf #premiere romania

Filme noi pe marile ecrane din Romania (22-24 februarie 2013)

Ultimul weekend al lunii februarie aduce pe marile ecrane din Romania cinci premiere cinematografice interesante. Spectatorii vor putea urmari povestea misiunii militare care a dus la lichidarea lui Osama bin Laden, dar si mult asteptata drama romanesca "Rocker".

Flight

Regia: Robert Zemeckis
Distributie: Denzel Washington, Don Cheadle, Kelly Reilly

Denzel Washington intepreteaza in "Flight" rolul lui Whip Whitaker, un pilot de avioane experimentat care reuseste sa aterizeze fortat aeronava, evitand o catastrofa care ar fi curmat mult mai multe vieti. Desi este considerat un erou, el va fi audiat si anchetat dupa ce autoritatile descopera ca ar fi pilotat sub influenta drogurilor si bauturilor alcoolice.



Rocker

Regia: Marian Crisan
Distributie: Dan Chiorean, Alin State, Crina Semciuc

Dragostea lui Victor, un rocker la 45 de ani, pentru fiul sau Florin depaseste limitele a ceea ce este social si moral acceptat. Viata de zi cu zi a tatalui orbiteaza in jurul fiului sau, dependent de droguri. Disperat si gata de a depasi orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge sa fure si sa se umileasca.



Sette opere di misericordia

Regia: Gianluca De Serio, Massimiliano De Serio
Distributie: Olimpia Melinte, Roberto Herlitzka

Luminita este unul din miile de imigranti ilegali romani care duc o viata grea la marginea unui oras din Italia. Planul fetei, ca al multora dintre ei, este sa gaseasca o cale, chiar si ilegala, de a evada din acest mediu. Pentru a izbandi, Luminita incearca sa se foloseasca de Antonio, batran italian bolnav si ciudat.



Zero Dark Thirty

Regia: Kathryn Bigelow
Distributie: Jessica Chastain, Joel Edgerton, Mark Strong

"Zero Dark Thirty" se concentreaza pe povestea echipei speciale a CIA care a pus la cale operatiunea militara in timpul careia a fost ucis teroristul Osama bin Laden, inamicul public numarul 1 al Statelor Unite.



Side Effects

Regia: Steven Soderbergh
Distributie: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law, Catherine Zeta-Jones

Emily Hawkins (Rooney Mara) este o femeie a carei viata luxoasa si lipsita de griji se schimba complet dupa sotul sau este condamnat la inchisoare. Chinuita de depresie, ea apeleaza la un tratament care s-o ajute sa revina la normal. Dupa ce aparent efectele secundare o fac sa isi ucida sotul, un psihiatru desemnat de tribunal incearca sa afle daca aceasta crima este intr-adevar accidentala sau un plan bine pus la punct.



Sursa foto: newcityfilm.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea