Filme

#cinematografe romanesti #filme noi #filme #premiera film

Filme noi in cinematografele romanesti (9-15 decembrie 2011)

Azi debuteaza o noua saptamana cinematografica. Din salile de cinema dispar unele productii pentru a lasa loc altora noi-noute.

The Thing

Dupa poate unii dintre voi si-au dat seama citind titlul, filmul este un remake al la thriller-ului omonim regizat de John Carpenter in 1982 si in care rolul principal era detinut de Kurt Russell.

Povestea se desfasoara in Antarctica, intr-un post izolat de cercetare numit Thule Station. Acolo, o echipa internationala de cercetatori face o descoperire senzationala. Dar satisfactia descoperirii se transforma in curand intr-o paranoia ingrozitoare, dupa ce grupul de cercetatori constata ca o fiinta monstruoasa poseda abilitatea de a se transforma in orice fiinta umana, luand exact aceeasi infatisare.

Route Irish

"Route Irish" este povestea lui Fergus si Frankie, doi prieteni la catarama. Intriga este declansata de moartea lui Frankie, care isi gaseste sfarsitul pe Route Irish, cel mai periculos traseu din Lume.

Macinat de durere, Fergus respinge explicatia oficiala a mortii lui Frankie si porneste o investigatie pe cont propriu.

New Year's Eve

Comedia romantica "New Year's Eve" celebreaza dragostea, speranta, iertarea, a doua sansa si noile inceputuri, in cea mai stralucitoare noapte a anului, prin povesti amuzante care au loc in New York si care ni s-ar putea intampla oricaruia dintre noi.

O secretara, un director, un star rock, un politist, o femeie de afaceri, o asistenta, un pacient, oameni de toate varstele si ocupatiile se pregatesc de petreceri, se grabesc sa-si bifeze rezolutiile uitate peste an, isi cauta jumatatea sau pur si simplu se ascund de agitatia sarbatorilor.

Moneyball

Filmul este inspirat dintr-o poveste adevarata - aceea a fostului jucator de baseball Billy Beane (interpretat de Brad Pitt) - care, nereusind sa fie cel mai bun pe teren, renunta si devine manager al echipei Oakland Athletics.

Balada triste de trompeta

E 1937, Spania se afla in mijlocul unui sangeros Razboi Civil . Fortele armate intrerup reprezentatia unui clovn de circ si il recruteaza cu forta. Ramas in costum, clovnului i se da o arma si e trimis sa lupte impotriva soldatilor nationalisti si, de unul singur, masacreaza un intreg pluton.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea