Filme

#epic #cloudy with a chance of meatballs #despicable me 2 #filme 2013 #filme de animatie #filme de animatie 2013 # The Croods #The Revenge of the Leftovers #sta sa ploua cu chiftele

Filme de animatie "must see" in 2013

Filmele de animatie nu au fost nicicand mai populare! Odata cu dezvoltarea tehnologiei, acest gen cinematografic a inflorit spectaculos si a dat nastere unor pelicule care au reusit sa ajunga la inima unui public foarte variat, generand incasari-record. Anul 2013 a vazut deja lansarea catorva filme de animatie foarte reusite, pana la finele sau urmand sa mai aiba premiera o serie de pelicule care au toate sansele sa devina hituri de box office.


The Croods

Desi abia a fost lansat la nivel mondial, filmul de animatie "The Croods" se bucura deja de un succes nesperat. Pelicula aduce in prim-plan o familie numeroasa - prima familie moderna a omenirii - care porneste intr-o calatorie presarata cu aventuri si peripetii, in care va descoperi fascinanta lume exterioara pesterii in care traise pana atunci.


Despicable Me 2

Filmul de animatie "Despicable Me" a fost una dintre cele mai indragite pelicule ale anului 2010, astfel ca nu este foarte surprinzator faptul ca Universal Pictures a decis sa ii creeze o continuare. Aceasta va fi lansata in data de 5 iulie si ii readuce in atentia publicului pe Gru si pe simpaticii Minioni, care vor trebui sa ii tina piept unui raufacator foarte periculos.


Epic

"Regatul secret" este o alta animatie pe care cinefilii nu ar trebui sa o rateze in 2013. Filmul are la baza o carte pentru copii, scrisa de William Joyce, si urmareste povestea fantastica a unei adolescente care ajunge intr-o lume magica, presarata cu personaje surprinzatoare, pe care va trebui sa o salveze.

Vocile personajelor principale le apartin actorilor Amanda Seyfried si Josh Hutcherson ("Jocurile Foamei").

Pelicula va avea premiera in data de 7 iunie 2013.


Cloudy with a Chance of Meatballs 2 - The Revenge of the Leftovers

O alta continuare a unui film de animatie de succes, ce va vedea lumina zilei in 2013, este "Sta sa ploua cu chiftele 2". De aceasta data, Flint Lockwood se alatura The Live Corp Company, indeplinindu-si visul de o viata. Fericirea lui nu va dura foarte mult, intrucat afla ca cea mai de pret inventie a sa s-a transformat intr-o masinarie malefica.

Filmul de animatie va avea premiera in data de 27 septembrie 2013.



Alte filme de animatie pe care nu ar trebui sa le ratezi in 2013 sunt: The Smurfs 2, Dorothy of Oz, Monsters University.

Sursa foto: geeksofdoom.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea