Filme

#taylor latner #filme #top filme # filme taylor lautner #top filme taylor lautner

Filme cu Taylor Lautner

Frumuselul Taylor Lautner, cunoscut mai mult pentru rolul din franciza Twilight, este de fapt un actor care are un portofoliu destul de bogat, pentru varsta sa frageda. Acesta si-a inceput cariera de actor in anul 2001, cand a aparut in filmul "Shadow Fury". A jucat apoi in productia "The Bernie Mac Show", in rolul lui Aaron, iar un an mai tarziu a interpretat rolul lui Tyrone in "My Wife and Kids".


Valentine's Day
(2010)

Valentine's Day il prezinta pe Taylor Lautner in rolul lui Willy Harrinton, un sportiv de liceu, capitanul echipei de fotbal, care are o relatie cu sefa majoretelor, o tanara superficiala si foarte naiva.

Acesta este primul rol intr-un film de succes, pe care Taylor l-a primit dupa ce a aparut in seria Twilight.

Filmul prezinta povestea a cateva cupluri care incearca sa se descopere, sa o ia de la capat, singuri sau sa incepe o relatie noua exact de Valentine's Day.

In productia Valentine's Day mai apar si actorii Jessica Alba, Jessica Biel si Julia Roberts.

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl - 3D
(2005)

Desi este un film pentru copii, The Adventures of Sharkboy and Lavagirl l-a ajutat pe Taylor Lautner sa aiba mai multa experienta si sa se dezvolte ca si actor. Lautner interpreteaza rolul lui Max, un baietel care are o imaginatie foarte bogata si care da nastere unor personaje extraordinare: Sharkboy si Lavagirl.

Abduction
(2011)

Nathan (Taylor Lautner) a simtit mereu ca este un strain de viata sa, iar temerile i se adeveresc cand amica lui ii gaseste fotografia pe un site de persoane disparute. Din acel moment, Nathan descopera ca a trait intr-o minciuna si ca cei pe care ii credea parintii sai nu fac decat sa ascunda lucruri care il pot costa viata.

Nathan si prietena sa din copilarie pleaca in cautarea adevarului, insa in scurt timp realizeaza ca pe urmele lor se afla cativa agenti FBI, dar si o armata de asasini. Acum, Nathan este intr-o cursa contractronometru pentru supravietuire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea