Filme

#cinema #film #femei #catwoman #michelle pfeiffer #batman #poison ivy #uma thurman #jean gray #famke janssen #x men #mystique #rebecca romijn #madison lee #demi moore #charlie's angels: full throttle

Femei ticaloase in filme

Ticalosul din filme se opune personajului principal, ii ingreuneaza misiunea si incearca sa il anihileze. De altfel, filmele de aventura ar fi lipsite de gust sau sens fara ticalosul care pierde intotdeauna.

Este evident, deci, ca intotdeauna este nevoie de un personaj pozitiv care sa faca numai fapte laudabile, dar si de un personaj negativ care sa se opuna constant tuturor demersurilor nobile.

In general, in peliculele lansate de marii producatori, barbatii interpreteaza aproape intotdeauna personajele ticaloase. Totusi, din cand in cand, mai apare si cate o femeie care isi asuma acest rol.

Catwoman - Michelle Pfeiffer

Selina Kyle (Michelle Pfeiffer) este, in zilele ei bune, o secretara inofensiva. In zilele rele sau, mai degraba, in noptile rele se transforma intr-o femeie hibrid care are caracteristicile unei pisici ucigase.

Este de ajuns ca simpatica Selina sa se simta atacata pentru a-si scoate ghearele cu scopul de a lovi necrutator. In plus, Catwoman are noua vieti si, bineinteles, cade intotdeauna in picioare indiferent de inaltimea de unde plonjeaza.
Michelle Pfeiffer a interpretat rolul lui Catwoman in 1992 in pelicula Batman si este una dintre primele actrite care a intruchipat Raul in cinematografie.

poison Ivy - Uma Thurman

Si in cazul Umei Thurman tot despre Batman este vorba. Mai exact, in 1997 Uma Thurman juca rolul doctoritei Pamela Isley in filmul Batman & Robin in care rolurile celor Buni erau interpretate de George Clooney si Chris O'Donnell.

In aceasta pelicula Uma imprastie saruturi inveninate, iar acest rol i se potriveste de minune. Poison Ivy , adica Uma Thurman veninoasa, a fost contaminata cu o substanta suspecta care provoaca moartea.

Jean Gray - Famke Janssen

Dr Jean Grey (Famke Janssen) este, in primul rand, un mutant Omega si abia in al doilea rand, o femeie dragastoasa si blanda. Din cauza ca nu reuseste sa isi controleze eficient trasaturile neomenesti, Dr Jean Grey aluneca pe terenul Railor si provoaca mici dezastre.

In partea a doua a seriei X-Men, femeia va muri pentru a reinvia in cel de-al treilea lungmetraj. De altfel, Dr Jean Grey detine puteri telepatice, capacitatea de a comunica cu spiritele si este capabila sa invie datorita faptului ca are acces la o forta cosmica numita Forta Phoenix.

Mystique - Rebecca Romijn

Mystique (Rebecca Romijn) are piele albastra si ochii galbeni. Sunt acestea indicii clare ale Raului? Se pare ca da, daca se ia in considerare faptul ca Mystique este unul dintre cei mai de temut inamici ai personajelor X-Men si un aliat de incredere al lui Magneto. Impreuna cu acesta, femeia lupta sa zadarniceasca planurile binevoitoare ale personajelor principale din celebra serie.

Mystique este un personaj foarte important in X-Men in special datorita faptului ca il va ajuta pe Magneto in momente-cheie cand acesta pare a nu mai avea nicio scapare.

Madison Lee - Demi Moore

Charlie's Angels: Full Throttle este un alt film in care planurile celor Buni sunt incurcate de o femeie. De data acesta este vorba despre Madison Lee interpretata de o Demi Moore mai frumoasa si mai rea ca niciodata.

De altfel, vedeta si-a relansat cariera datorita rolului din Charlie's Angels: Full Throttle, afisand un look de senzatie pentru anii sai.

Madison Lee este un Inger …cazut, am putea spune, care intotdeauna are un plan B prin care sa puna mana pe toate beneficiile de care ar trebui, de fapt, sa se bucure intreaga echipa de Ingeri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea