Filme

#filme noi #fast and furious #fast and furious 6 # seria fast and furious

Fast and Furious 6 si 7 vor avea aceeasi intriga

Producatorii francizei ' Fast and Furious ' se gandesc sa filmeze urmatoarele doua productii una dupa alta, fara pauza. Potrivit 24 Frames, viitoarele pelicule vor avea aceeasi intriga.

Pana la o decizie finala in ceea ce priveste continuarea 'Fast and Furious', scenaristul Chris Morgan trebuie sa termine de scris povestea din spatele noilor aventuri pe patru roti.

S-a aflat ca de regia Fast & Furious 6 si Fast & Furious 7 se va ocupa Justin Lin , responsabil pentru ultimele trei episoade de mare succes.

Lansarea filmului Fast & Furious 6 era programata pentru data de 24 mai 2013, dar va fi amanata cu cel putin un an. Pana la aparitia Fast 6, echipa de productie trebuie sa termine si filmarile pentru Fast 7.

Filmarile pentru episodul 6 din Fast & Furious vor debuta in Europa, la inceputul lui 2012. Se zvoneste ca din distrubutie va face parte si actorul britanic Jason Statham . Actorii principal raman aceiasi: Paul Walker , Vin Diesel si Dwayne Johnson .

Cel mai recent episod Fast & Furious, 'Fast Five', a fost lansat in aceasta vara si a avut incasari de peste 600 de milioane de dolari.

Foto: Aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea