Filme

#debut #ewan mcgregor #regie # debut regie

Ewan McGregor renunta la debutul in regie

Ewan McGregor a abandonat recent planurile de a debuta ca regizor. Motivul? Un film cu un subiect similar se afla deja in productie, scriu cei de la DigitalSpy.

In timpul documentarii pentru pelicula cu care trebuie sa-si faca debutul in regiue, McGregor a descoperit ca actiunea din filmul sau este similara celei dintr-un film care se afla deja in productie. Dezamagirea a fost destul de mare. Cu toate acestea, Ewan McGregor pare sa nu renunte cu una cu doua la visul sau si spera inca sa faca, in viitorul apropiat, trecerea de la actorie la regie de film. "Cred ca este fascinant (sa faci regie - n.r.). Dar nu am am pretentii. As incepe de jos", a declarat Ewan McGregor.

Cel mai recent film in care apare Ewan McGregor, "Salmon Fishing in the Yemen", a fost desemnat sa deschida Festivalul International de Film, Palm Spring , care se desfasoara luna viitoare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea