Filme

#forbes #eva longoria #tina fey #celebri la hollywood # top vedete #actrite bogate

Eva Longoria si Tina Fey, in topul celor mai bine platite actrite de televiziune

Forbes a realizat in top al actritelor de televiziune cel mai bine platite din lume. Statistica arata ca Eva Longoria si Tina Fey ocupa primele locuri, fiecare actrita fiind remunerata cu 13 milioane de dolari in perioada mai 2010-mai 2011.

Eva Longoria este interpreta rolului Gabrielle Solis in popularul serial TV " Desperate Housewives ", in timp ce Tina Fey este creatoarea serialului "30 Rock", in care detine si un rol principal.

Pe locul al treilea din acest clasament o intalnim pe Marcia Cross, o alta actrita distribuita in "Desperate Housewives", cu venituri de 10 milioane de dolari.

Aceleasi venituri au si actritele Mariska Hargitay ("Law & Order: Special Victims Unit") si Marg Helgenberger ("CSI: Crime Scene Investigation")

Urmatoarele pozitii sunt ocupate de actritele Teri Hatcher, Felicity Huffman , Courtney Cox , Ellen Pompeo si Julianna Marguiles.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea