Filme

#filme noi # 300: battle of artemisia #filme #eva green #distributie film

Eva Green, zeita in '300: Battle of Artemisia'

Eva Green va da viata unei zeite nemiloase, in prequel -ul filmului '300: Battle of Artemisia'.

Studiourile Warner pregatesc o noua productie spectaculoasa. Dupa succesul filmului '300: Eroii de la Termopile', din 2006, regizorul Noam Murro vrea sa puna in scena o poveste care sa dezvaluie inceputurile actiunii (prequel).

In '300: Battle of Artemisia', rolul principal va fi detinut de Eva Green. Actrita de origine britanica o va intruchipa pe zeita Artemisia, o femeie neinfricata, puternica, nemiloasa si razbunatoare.

Prequel-ul '300: Battle of Artemisia' il prezinta pe regele Persiei, Xerxes, concucand o lupta impotriva ostilor grecesti. Acestea din urma sunt conduse de Temistocle.

In lupta, intervine si Artemisia. Zeita razbunatoare, 'complet acoperita cu aur', Artemisia se va alia cu Xerxes impotriva grecilor.

Producatorii spera sa inceapa lucrul la aceasta pelicula in prima jumatate a anului viitor. Gerard Butler inca nu a fost confirmat pentru continuarea filmului '300'.

Eva Green are 31 de ani si a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in 'James Bond: Casino Royale' si ' The Golden Compass ' ('Busola de Aur').

Foto: collider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea