Filme

#_epoca-de-gheata-2-dezghetul-2006

"Epoca de Gheata 2 - Dezghetul": voci-vedeta si animatie spectacol

Manny, Sid, Diego si Scrat, cei patru prieteni din Epoca de Gheata isi continua aventurile palpitante in cea de-a doua parte a filmului Ice Age, care intra si pe ecranele romanesti, din 31 martie.

Reteta succesului pare simpla si infailibila: desene animate haioase, suspans, conflict, efecte speciale imprevizibile, obtinute cu tehnologie de varf si voci recognoscibile la nivel mondial. Filmul Epoca de Gheata 2 - Dezghetul le are pe toate.

Animalele pleaca intr-o calatorie catre Paradis, in cautarea unui camin stabil, dar drumul este lung, sinuos si plin de pericole. Cele mai amenintatoare sunt inundatiile, care spulbera totul in calea lor si le sufla in ceafa eroilor animati. Personajul care evolueaza cel mai mult in noul film este Scrat, care continua sa alerge dupa ghinda sa, care pare a avea o vointa proprie. Scrat abordeaza noi si noi strategii la care nimeni nu s-ar gandi vreodata, pentru a-si pune la adapost prada.

In Epoca de Gheata 2 - Dezghetul, realizatorii au utilizat de doua ori mai multe efecte speciale decat in primul film. Apa devine un personaj de sine-statator, realizatorii creand un efect special cu ajutorul caruia jeturile pot fi "dirijate" si se misca independent, ca si cum ar fi niste fiinte in carne si oase.

"Acest lucru o face sa para mai amenintatoare, accentuand senzatia de pericol iminent", explica supervizorul efectelor speciale, Robert V. Cavaleri. "Scopul final este acela de a-i face pe spectatori sa se simta ca si cum ar fi in mijlocul actiunii", adauga regizorul artistic Thomas Cardone.

Vocile personajelor sunt interpretate de Ray Romano (Manny), John Leguizzamo (Sid), Denis Leary (Diego), Sean William Scott (Crash), Josh Peck (Eddie), Queen Latifah (Ellie) si Jay Leno (Fast Tony).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea