Filme

#film #actrita #emma watson #rol #your voice in my head

Emma Watson joaca rolul unei sinucigase in 'Your Voice in My Head'

Emma Watson , cunoscuta pentru rolul lui Hermione Granger din seria 'Harry Potter', va interpreta rolul unei scriitoare sinucigase in pelicula ' Your Voice In My Head '.

Actrita de origine britanica inca nu a acceptat propunerea, dar in proportie de 99% lucrurile sunt ca si rezolvate.

Potrivit deadline.com, Emma Watson o va intruchipa pe Emma Forrest, o tanara scriitoare, cu un comportament excentric si nefericita in viata personala.

In momentul in care isi da seama ca nu isi va gasi niciodata jumatatea, Emma Forrest vrea sa se sinucida, dar este salvata la timp de un psihiatru bolnav de cancer in faza terminala.

Femeia il admira pe psihiatru si se simtea in siguranta in preajma lui, insa in momentul in care acesta moare, incearca din rasputeri sa se regaseasca pe sine si sa infrunte greutatile vietii. Ea se afunda tot mai mult in scris si reuseste, intr-un final, sa-si gaseasca fericirea launtrica.

Pentru rolul psihiatrului, Studiourile Warner se gandesc la doi granzi ai cinematografiei - Tom Hanks si George Clooney, insa deocamdata nu se stie cine va fi ales.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea