Filme

#ed westwick #gossip girl #agent secret #biopic #j.edgar #clint eastwood

Ed Westwick - de la Gossip Girl la agent secret in biopicul "J. Edgar"

Pe il stiti cu siguranta din serialul cu cote mari de audienta . Insa, actorul american a pus mana pe un rol foarte important in filmul biografic despre , scrie .com.

in biopicul regizat de Clint Eastwood, iar Ed Westwick (Chuck Bass din Gossip Girl) a primit rolul unui agent a carui sarcina este sa scrie memoriile lui Hoover .

Cei de la Deadline explica: “Hoover ii plaseaza sarcina de a scrie memoriile sale agentului Smith, insa lucrurile nu merg conform planului odata ce acesta se apropie cam mult mult de adevar”.

In timp ce Westwick tocmai a aterizat la bordul proiectului regizat de Eastwood, Charlize Theron a anuntat ca nu va mai figura in distributie din cauza agendei incarcate. Asa ca acum, Eastwood da probe cu Naomi Watts si Amy Adams pentru rolul lui Gandy, asistenta lui Hoover.

Scenariul filmului este scris de Dustin Lance Black, iar Armie Hammer ( The Social Network ) va fi asistentul personal si iubitul secret al lui Hoover, Clyde Tolson.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea