Filme

#_eagle-eye-2008 #thriller #actiune #shia labeouf #cronica #primele ecouri #eagle eye

Eagle Eye - primele ecouri

Jerry Shaw (Shia LaBeouf) si Rachel Holloman (Michelle Monaghan) sunt doi straini impreunati de un apel telefonic misterios al unei femei pe care niciunul dintre ei nu a cunoscut-o. Necunoscuta ii ameninta pe cei doi ca le va lua viata lor si familiilor lor, fortandu-i astfel sa intre in jocuri periculoase si in situatii limita.

Pe masura ce povestea se inrautateste, acesti doi oameni obisnuiti devin cei mai cautati fugari din tara.

Fortati de imprejurari, Jerry si Rachel trebuie sa colaboreze, pentru a descoperi ce se intampla de fapt si a demasca acest inamic fara fata, ce pare a avea o putere nelimitata.

Primele reactii

Criticii sustin ca Eagle Eye este un thriller absurd, format din secvente imprumutate de la filme superioare. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu 24 octombrie.

Contra

New York Daily News: In sfarsit a aparut un thriller de actiune care iti lasa senzatia ca a fost creat, regizat si interpretat de un computer (Joe Neumaier)

Chicago Reader: D.J. Caruso si Steven Spielberg au crezut probabil ca vor reinvia stilul paranoic al thriller-elor politice ale anilor '70, dar povestea lor este atat de implauzibila incat abia iti provoaca un fior (J. R. Jones)

Chicago Sun-Times: Cuvantul 'absurd' este prea moderat pentru a descrie filmul Eagle Eye. Acest film nu contine niciun moment plauzibil dupa secventele din deschidere (Roger Ebert)

Minneapolis Star Tribune: Filmul prezinta o adunatura de idei si personaje "furate" din alte filme mai de succes (Colin Covert)

Pro

Detroit News: Die Hard face cunostinta cu The Fugitve si 2001: A Space Odyssey in thriller-ul paranoic Eagle Eye, care nu este la fel de bun ca influentele sale, dar reuseste sa-si faca treaba bine (Tom Long)

Salon.com: Cel putin Eagle Eye ne ofera doi actori principali suficient de atragatori sa mentina interesul asupra filmului (Stephanie Zacharek)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la
Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Eagle Eye

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea