Filme

#_domino-2005

Domino - Cap, traiesti, pajura, mori

Harvey ( ), celebru vanator de recompense, o existenta vulcanica, care simte fiecare picatura de sange curgandu-i prin vene…

Cu sufletul la gura, printre impuscaturi si amenintari. Asa a ales sa traiasca o tanara de conditie buna, aparent fragila insa cu o dependenta innascuta de adrenalina . Viata asezata nu e pentru ea…o tanara rebela care a invatat sa manuiasca nun-chuk-ul din frageda pruncie si care face echipa invincibila cu Ed Mosbey ( ) un latino sexy care face o pasiune pentru ea si Alf (Rizwan Abbasi), un afgan, obsedat de explozibile.

Aventura, neliniste, surpriza, suspans … viata pe muchie de cutit.
Salbatica, revoltata, Domino este o "bad girl" constienta de puterea ei.

Desi filmul nostru nu se vrea a fi unul biografic, personalitatea ei dinamica si spiritul ei temerar au condus catre o aventura incitanta, nu doar pe ecran, ci si in viata reala. (Samuel Hadida)

Domino m-a surprins si m-a inspirat continuu in ultimii 12 ani. Avea un spirit liber, ca nimeni altcineva. ( Tony Scott )

Asadar Tony Scott este fascinat de reala Domino si ii inchina filmul de fata, destul de ordonat, cu structura circulara. Filmul incepe si se termina cu o Domino in ghearele politiei, cu sange inchegat pe fata, fumand … si povestindu-si aventura. E ca un mare glob incandescent. Totusi, la un anumit moment actiunea extrem de alerta, multe personaje, flashuri, reveniri, te fac sa te ratacesti… si sa nu te mai regasesti decat la sfarsit cand…surpriza…facem cunostinta cu reala Domino. E musai sa fii odihnit ca sa nu te ia pe sus vartejul.

Pentru cei avizi de actiune filmul merita vazut cu orice pret!


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea