Filme

#Creed II cinema #premiera Creed II #Creed II #premiere cinematografice

Detalii picante din "Creed II", filmul dedicat celui mai dur sport

"Creed II", continuarea filmului de succes "Creed", va avea premiera in cinematografe pe 20 noiembrie. Pelicula ii readuce impreuna pe Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Dolph Lundgren, Florin Munteanu si Wood Harris. De data aceasta, sub tutela lui Rocky Balboa, proaspat incoronatul campion la categoria semigrea Adonis Creed il infrunta pe Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago.

Jordan si Munteanu fata in fata

Pentru rolul din "Creed II" Michael B. Jordan (Adonis Creed) s-a antrenat cu renumitul antrenor de box Patrice "Boogie" Harris. Jordan a luat legatura cu Harris pe Instagram, acesta din urma necrezand ca il cauta Jordan insusi.

"Creed II" este prima continuare in care se regasesc Jordan si Tessa Thompson (Bianca). inainte de a se reuni pentru acest proiect cei doi au jucat in doua blockbustere marca Studiourile Marvel: Jordan in "Pantera neagra", iar Thompson in "Thor: Ragnarok".

Regizorul Steven Caple Jr. si Tessa Thompson au documentat intens subiectul dizabilitatilor auditive si au petrecut foarte mult timp cunoscand oameni cu probleme de auz. Ulterior au folosit elemente descoperite de-a lungul documentarii pentru a da veridicitate personajului lui Thompson, Bianca, care are o deficienta de auz.

Iar pentru a intelege mai bine problemele cu care se confrunta Bianca, actrita a purtat un aparat auditiv de-a lungul filmarilor.

Melodiile interpretate de Thompson in noua productie sunt compozitii originale la care a lucrat impreuna cu compozitorul Ludwig Goransson. Thompson mosteneste talentul tatalui ei, un apreciat muzician.

Primul film din seria "Rocky" pe care l-a urmarit Florian Munteanu (Viktor Drago) cand era copil a fost "Rocky IV" in care a aparut pentru prima data Dolph Lundgren – tatal lui Drago in noua productie – drept boxerul rus de temut, Ivan Drago.

Munteanu a cautat sa obtina rolul lui Viktor trimitand echipei de productie trei casete facute de el care i-au atras atentia lui Sylvester Stallone, care il stia pe boxer de pe YouTube.

Masivul boxer care cantarea 113 kilograme a fost nevoit sa slabeasca 9 kilogram pentru acest rol, pentru a se potrivi mai bine cu Jordan, care, in acest rastimp, incerca sa castige masa musculara. Jordan si Munteanu s-au antrenat extensiv pentru meciurile din film, uneori nopti intregi. Una dintre cele mai emotionante scene de la filmari s-a petrecut chiar in mijlocul unui astfel de antrenament: extenuati, dupa trei saptamani de boxat, cei doi s-au imbratisat pe ring in aplauzele intregii echipe de productie.

Amuzant este ca porecla data de Munteanu lui Jordan a fost "Croseu de stanga / Left Hook", care i-a venit in timp de filmau o scena de box in care Munteanu a uitat sa isi controleze muschii si i-a aplicat lui Jordan un croseu real de stanga.

Coregrafia minutioasa de box a filmului este opera coordonatorului de cascadorii Danny Hernandez, impreuna cu Sylvester Stallone si regizorul Steven Caple Jr.

Cat priveste regia, "Creed II" este cea de-a patra colaborare a lui Steven Caple Jr. cu Sylvester Stallone. Regizorul a studiat o multime de meciuri de box pentru a intra in atmosfera acestui sport si s-a inscris si la cursuri de box.

In timpul filmarilor, regizorul a implinit varsta de 30 de ani, iar echipa de productie l-a surprins cu o petrecere surpriza.

Detalii picante "Creed II"

Dieta zilnica a lui Florian Munteanu a constat in doua portii de pui si orez negru, iar singura data cand a trisat a mancat pizza.

Costumele din film fac trimitere la seria originala "Rocky", printre ele regasindu-se celebra jacheta de piele a lui Rocky.

Cele mai multe filmari au avut loc in Philadelphia, Pennsylvania, casa francizei Rocky. Alte locatii de filmare au inclus Los Angeles, Las Vegas, Moscova si Ucraina.

Pentru a filma anumite scene de box intre tatal Ivan Drago si fiul sau Viktor a fost nevoie de zapada, pe care au reusit sa o prinda devansand filmarile programate pentru aprilie cu o luna.

Una dintre cele mai fierbinti scene a fost filmata intr-un loc numit Death Valley in desertul orasului Deming, in New Mexico, unde temperaturile ajungeau chiar si la 65 de grade Celsius. Ca un contrapunct, cel mai tare moment filmat aici include cascadorii cu munti de gheata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea