Filme

#Netflix #seriale #desene animate #1 iunie #filme

Desene animate pentru copilul din tine! De 1 iunie reintoarce-te la copilarie

1 iunie este ocazia unica de a te reintoarce la copilarie. Daca tot ne bucuram de o zi libera, rasfata-te incercand aceeasi activitate ca atunci cand erai mic: uita-te la desene animate.

Pe Netflix gasesti desene pentru copii, dar si animatii pentru adulti seriosi, responsabili si destepti ca tine. Iata ce optiuni ai:

BoJack Horseman

BoJack Horseman este o fosta vedeta dintr-un sitcom din anii 90, care si-a pierdut faima, nu are o viata amoroasa, dar locuieste cu un tanar care nu mai pare sa plece. Apoi primeste o oferta sa isi publice povestea vietii -- si o scriitoare draguta.

Big Mouth

Big Mouth este o comedie animata pentru adulti, despre cosmarul glorios care este pubertatea. Serialul de 10 episoade este produs de doi prieteni: Nick Kroll (Kroll Show, The League) si Andrew Goldberg (Family Guy)

Castlevania

Un vanator de vampiri lupta sa salveze un oras asediat de o armata de monstri din alta lume, controlati de Dracula. Am spus ca accesiunea are loc in Valahia medievala si orasul se numeste Targoviste?

F is for Family

Vezi povestea familiei Murphy din anii 70 din SUA, cand copiii alergau liberi, berea era la dispozitia oricui si nimic nu intervenea intre un barbat si televizorul lui.

Archer

Archer, spionul suav si sofisticat, poate avea cele mai cool dispozitive, dar are in continuare probleme cu seful lui, care ii este si mama.

Rick and Morty

Rick, omul de stiinta genial si cam ametit de la alcool, isi haituieste nepotul adolescent, Morty, pentru escapade salbatice in alte lumi si dimensiuni alternative.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea