Filme

Delirious - impresii de la premiera


Vineri, 15 februarie, a avut loc premiera oficiala a filmului Delirious sau in traducere romaneasca, Faima si bani. Cu ajutorul Hollywood Multiplex , am patruns si noi, intr-o sala nu prea plina pentru o premiera, pentru a lua la cald primele impresii ale spectatorilor.

Dar mai intai sa spunem pe scurt povestea din Delirious . Personajul principal, un tanar vagabond , Toby, traieste de azi pe maine, pana cand intalneste un paparazzo new-yorkez, Les Galantine, al carui scop unic in viata este sa scoata cat mai multi bani pe instantaneele pe care le face vedetelor surprinse din ipostaze care mai de care mai indecente. Toby devine asistentul lui Les si amandoi bat orasul in cautare de subiecte fierbinti.

Intr-una din “misiunile” celor doi, Toby o cunoaste pe K’harma Leeds, o printesa a muzicii pop. Toby are ocazia sa petreaca ceva timp alaturi de K’harma si astfel se indragosteste iremediabil de cantareata. Printr-o rasturnare fericita de situatie, vagabondul Toby ajunge vedeta de sitcom, insa ascensiunea lui spre celebritate nu va fi pe placul lui Les, care planuieste o razbunare crunta.

Am cules cateva impresii imediat dupa genericul de final al filmului, pe care vi le prezentam aici.

Vocea publicului

Mi-a placut faptul ca arata cum in lumea filmului poti sa ajungi peste noapte un star chiar daca la inceput erai un vagabond fara casa si fara prieteni. Mi se pare o viziune foarte optimista si incurajatoare, te face sa crezi ca poti sa devii orice iti doresti, indiferent de unde pornesti. (Mihaela, 22, studenta)

Filmul asta a fost o completa pierdere de timp si de pelicula. Personajele sunt nerealiste, de la vagabondul care se intoarce sa aduca restul (si de unde pana unde a stiut el la ce adresa sa duca restul?) pana la fotograful care, in numele prieteniei inexistente, ameninta ca-si taie venele daca marele lui prieten nu-l crede ca a sters niste poze compromitatoare. In rest e o lume ametitoare, de delir, cum spune si titlul, care vrea sa reprezinte lumea starurilor. Dar la sfarsit ramai cu senzatia ca totul a fost un vis din acelea pe care le ai cand ai febra, ciudat si fara sens. (Diana, 26, profesoara)

Mi s-a parut un deja-vu tot filmul, cu un subiect destul de reciclat. Personajele mi s-au parut totusi realiste, desi unele din actiunile lor au fost cam exagerate. Daca nu ar fi insistat prietenele mele, nu as fi mers sa vad filmul asta. (Elena, 25)

Nu mi-a placut deloc. Mi s-a parut o ameteala totala, personaje slab conturate si un scenariu care se anunta interesant, dar a fost o mare dezamagire . Pacat ca s-au folosit de actori talentati, insa pe care nu au stiu cum sa-I exploateze. (Mihai, 30, contabil)

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Delirious

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea