Filme

#seriale #x-files #david duchovny

David Duchovny isi doreste un nou film "X-Files"

David Duchovny, faimos pentru rolul agentului Fox Mulder din serial "X-Files", marturiseste ca si-ar dori sa apara intr-o noua adaptare cinematografica a popularei serii TV.

"Mi-as dori sa fac un alt film sau mai multe. Cred ca toti vrem asta", spune Duchovny intr-un interviu pentru Collider.

Pana in prezent, au fost realizate doua lungmetraje "X-Files": "The X-Files" (1998) si "The X-Files: I Want To Believe" (2008). Cel din urma a fost insa primit cu raceala de public si de critici.

David Duchovny incearca sa explice care este cauza esecului lui "The X-Files: I Want To Believe" . "A fost un film intunecat si contemplativ, cu un buget de 25 de milioane dolari. Practic a fost un film independent", a marturiseste actorul in varsta de 52 de ani.

In alta ordine de idei, despre David Duchovny presa internationala a scris recent ca ar fi avut o relatie cu Gillian Anderson, colega sa din "X-Files". Purtatorul de cuvant al actorului a declarat insa ca informatiile sunt false, precizand ca cei doi sunt prieteni foarte buni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea