Filme

Daniel Craig si Hugh Jackman se indreapta spre "The Dark Tower"

Regizorul Ron Howard se pregateste de lansarea ultimului sau film, The Dilemma, dar recent a stat de vorba cu reporterii de la Los Angeles Times despre viitorul sau proiect, The Dark Tower .

Intrebat ce actor ar putea interpreta rolul principal in The Dark Tower, acela al pistolarului Roland, Howard a raspuns afirmativ atunci cand au fost mentionate in discutie numele lui Daniel Craig, Hugh Jackman si Jon Hamm. “Sigur, acestea sunt cateva din numele propuse, dar pe site-urile fanilor The Dark Tower apare foarte des numele lui Viggo Mortensen, a spus regizorul lui A Beautiful Mind.

“Este diferit fata de tot ce am facut pana acum. Este si mult mai interesant”, a mai mentionat Howard despre ecranizarea cartii scrise de Stephen King pe care promite s-o realizeze cat mai simplu.

The Dark Tower nu a primit inca unda verde, insa Universal Pictures planuieste sa realizeze o trilogie si un serial bazate pe scrierile lui King. Ron Howard va semna regia primului film al viitoarei trilogii si al primului sezon din serial. Akiva Goldsman va scrie scenariul.

Primul film al seriei va avea premiera in 2013 si va fi urmat de primul sezon al serialului care va face legatura cu cel de-al doilea film.

The Dark Tower este o poveste horror SF al carui personaj principal este pistolarul Roland Deshain. Acesta strabate un peisaj dezolant intr-o epoca post-apocaliptica in cautarea unui misterios turn negru. In timpul calatoriei gaseste mai multe portaluri care ii permit sa intre in legatura cu lumea noastra contemporana.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea