Filme

#filme noi #filme #james bond #daniel craig #distributie film # filme james bond

Daniel Craig ar mai putea juca in inca 5 filme James Bond

Actorul Daniel Craig ar putea deveni cel mai longeviv interpret al rolului lui James Bond , dupa ce directorii francizei au anuntat ca ar dori sa mai faca inca cinci filme James Bond cu Daniel in rolul principal.

In varsta de 43 de ani, Daniel Craig filmeaza in prezent pentru " Skyfall ", cel de-al treilea film din seria cu celebrul spion britanic. Producatorul Michael G. Wilson a dezvaluit ca spera sa realizeze toate cele opt filme din seria James Bond alaturi de Daniel Craig.

"Daniel a fost un Bond genial, un actor superb si un om extraordinar. Fanii il iubesc si nu cred ca ar exista un alt actor care sa joace mai bine rolul", a marturisit producatorul seriei.

"Cu siguranta vom discuta cu el despre asta dupa ce vom termina de filmat "Skyfall". Filmarile decurg foarte bine si as vrea sa facem cele opt filme cu el. Este absolut incantator sa fiu in preajma lui pentru ca isi ia rolul in serios", a mai declarat regizorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea