Filme

#dan brown #scenariu #the lost symbol #tom hanks #ron howard

Dan Brown rescrie scenariul pentru "The Lost Symbol"

Dan Brown, autorul bestseller-ului Codul lui Da Vinci , lucreaza deja la ecranizarea unei alte carti semnate de el, The Lost Symbol .

The Hollywood Reporter sustine ca scriitorul american lucreaza deja la adaptarea scenariului pentru The Lost Symbol , asta dupa ce Columbia Pictures il angajase in 2010 pe scenaristul Steven Knight pentru a scrie scenariul filmului. Nu se cunoaste motivul pentru care Brown a fost ales acum sa rescrie scenariul.

Producatorii filmului The Lost Symbol vor fi Brian Grazer si John Calley, insa regizorul Ron Howard, care si-a pus semnatura pe ecranizarile a doua romane ale lui Dan Brown, The Da Vinci Code si Angels & Demons, nu a dat vreun semn deocamdata ca ar vrea sa regizeze si aceasta adaptare cinematografica .

De altfel, nici Tom Hanks, care l-a interpretat pe profesorul Robert Langdon de 2 ori pana acum, nu a semnat inca pentru a-si relua rolul.

The Lost Symbol a fost publicata in 2009 si a inregistrat un numar de peste 1 milion de exemplare vandute in prima zi. Cartea il are din nou in prim plan pe profesorul Langdon care ia in vizor un grup de francmasoni din Washington, D.C.

Filmul The Lost Symbol va avea premiera in 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea