Filme

#dan aykroyd #film #dog fight #comedie politica

Dan Aykroyd, distribuit in comedia politica Dog Fight

Dan Aykroyd, actor celebru datorita rolurilor din filme precum "Ghostbusters", " The Blues Brothers ", "My Stepmom is an Alien", se alatura distributiei comediei politice "Dog Fight".

Alaturi de Aykroyd, vor mai juca Will Ferrell , Zach Galifianakis , Dylan McDermott , Jason Sudeikis , Brian Cox, John Lithgow.

Will Ferrek si Zach Galifianakis vor interpreta rolurile a doi politicieni rivali din statul american Carolina de Nord. Deocamdata, nu se cunosc detalii despre rolul lui Dan Aykroyd.

"Dog Fight" va fi produs de Adam McKay in colaborare cu Ferrell si Galifianakis, in timp ce regia va fi semnata de Jay Roach, cunoscut pentru filmele din seria "Austin Powers".

Dog Fight urmeaza sa aiba premiera in cinematografele americane pe 10 august 2012.

In alta ordine de idei, pe Will Ferrell urmeza sa-l vedem anul viitor intr-o alta productie interesanta. Este vorba despre "Casa de mi Padre", o comedie in regia lui Matt Piedmont. Filmul va aparea pe marile ecrane pe data de 16 martie 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea