Filme

#cynthia nixon #filme noi #filme #distributie film # a quiet passion

Cynthia Nixon, distribuita in rolul poetei americane Emily Dickinson

Cynthia Nixon, actrita celebra datorita personajului Miranda din franciza "Sex and the City", va fi distribuita in "A Quiet Passion", o pelicula care prezinta viata si cariera poetei americane Emily Dickinson.

Nixon va interpreta chiar rolul lui Dickinson. Terence Davis, cel care va regiza aceasta productie, spune ca a scris scenariul pentru "A Quiet Passion" cu gandul la Cynthia Nixon.

"E acel gen de distributie de vis la care speri. Niciodata, nici macar pentru o secunda, nu mi-am imaginat ca dorinta mi se va implini. Cynthia are sentimente puternice fata de filmul nostru - iar acum, ea a devenit Emily Dickinson a noastra. Sunt deosebit de incantat", a spus Davis.

"Atunci cand am citit ce a scris Terence, am fost acaparata de personajul pe care el l-a creat atat de frumos in paginile scenariului. Versurile lui Emily Dickinson se potrivesc atat de bine cu povestea scrisa de Terence si au creat un fel de elixir al mintii. Atunci cand am terminat de citit scenariul, am stiut ca acesta va fi un film in care trebuie neaparat sa joc", a declarat la randul sau Cynthia Nixon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea