Filme

#_the-chronicles-of-narnia-prince-caspian-2008 #cronica #aventura #fantastic #aslan #leul #caspian #printul #narnia #cronicile

Cronicile din Narnia: Printul Caspian - primele ecouri

La un an dupa incredibilele evenimente petrecute pe taramul Narniei, fostii regi si regine se intorc din nou in acest regat indepartat, unde descopera ca au trecut mai bine de 1300 de ani in termeni narnieni.

In lipsa lor, Vremea de Aur a Narniei s-a stins, devenind o simpla legenda. Animalele magice, vorbitoare, si fapturile mitice ale acestui tinut abia daca au supravietuit in povestile telmarnienilor, o rasa de oameni condusa de nemilosul Rege Miraz.

Puternicul leu Aslan nu a mai fost vazut de o mie de ani. Cei patru frati au fost adusi in Narnia de Caspian , tanarul mostenitor al tronului telmarnian, care vrea sa il infrunte pe maleficul sau unchi Miraz.

Primele reactii

Cronicile din Narnia: Printul Caspian este un film de aventura incantator pentru intreaga familie, demn de standardele lasate de predecesorul sau. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane romanesti din 20 iunie.

Pro

ReelViews: Desi intriga si dezvoltarea personajelor nu sunt la fel de puternice ca si in prima parte, Cronicile din Narnia 2 este, cu toate acestea, o experienta cinematografica mai buna datorita increderii si finetii de care da dovada (James Berardinelli)

Variety: Este putin mai intunecat, mult mai conventional si mult mai vioi fata de predecesorul sau din 2005 (Todd McCarthy)

Chicago Sun-Times: Cu o cantitate mai mare de lupta si monstri mult mai inspaimantatori fata de cei din prima parte, noul film vine incarcat cu efecte speciale minunate si cu o individualitate mai pronuntata (Jim Emerson)

New York Daily News: Sigur ca este o capodopera cu un buget urias. Dar este genul clasic de divertisment de care nu vom satura niciodata (Elizabeth Weitzman)

New Republic: Poate ca arata putin mai agresiv si lipsit de inocenta decat prima parte, dar este un film mai destept si mai bun. Ca si tinerele staruri, franciza Narnia a mai crescut (Christopher Orr)

Los Angeles Times: Filmul face parte din "regretata" categorie adolescentina cu care organizatia Disney se mandrea inainte ca adolescentii sa descopere filmele horror (Kenneth Turan)

Contra

Wall Street Journal: Mi-as dori sa fiu mult mai entuziasmat de acesta onorabila si atractiva aventura pentru copii, dar frumusetea scenica nu-i poate ascunde defectele dramatice (Joe Morgenstern)

Detroit News: Exista un singur lucru pe care Cronicile din Narnina 2 te face sa-l realizezi; ce frumoase erau vremurile cand trilogia Stapanul Inelelor era la putere (Tom Long)

Newsday: Filmul are aceiasi problema ca si predecesorul sau: o poveste ce C.S. Lewis ecranizata anemic (John Anderson)

Trailer The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea