Filme

#premiera #machete #septembrie #machete kills #premiera machete

Continuarea filmului "Machete" va fi lansata in septembrie 2013

Open Road, compania care se ocupa de productia lui "Machete Kills", a anuntat data la care filmul va aparea pe marile ecrane. Continuarea peliculei de succces "Machete" va avea premiera in Statele Unite pe 13 septembrie 2013. Detalii despre premierele de pe continentul european urmeaza sa fie comunicate in scurt timp.

In aceasta productie, Danny Trejo intra din nou in pielea lui Machete, care de aceasta data va coopera cu guvernul american in vederea anihilarii unui periculos traficant de arme din Mexic.

Din distributia filmului regizat de Robert Rodriguez vor face parte Charlie Sheen, Sofia Vergara, Antonio Banderas, Vanessa Hudgens, Cuba Gooding Jr. si Mel Gibson. O aparitie inedita va avea faimoasa cantareata americana Lady Gaga.

Scenariul lui "Machete Kills" este semnat de Kyle Ward, dupa o poveste conceputa de Robert Rodriguez si fratele sau, Marcel.

Sursa foto: indiewire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea